Servicii de Transport Terestru

De peste 20 de ani ne ocupam de transportul marfurilor in si dinspre Armenia, Serbia, Turcia, Georgia, Uzbekistan, Turkmenistan si Kargazstan, de-a lungul acestor ani ne-am specializat in transportul medicamentelor si al pieselor auto, punand accent pe calitatea serviciilor si pe rapiditatea cu care livram. 

Transport General

Pe langa faptul ca suntem specializati in transportul medicamentelor si al piseslor auto, iti oferim servicii de transport si pentru multe alte tipuri de produse, ca marfa ta sa ajunga acolo unde ai nevoie.       

Social Media

Contacteaza-ne

In Regim Grupaj

Transportul in regim grupaj presupune impartirea spatiului dintr-un vehicul de mai mai multi expeditori si astfel eviti utilizarea vehiculelor goale sau partial goale, iar principalul avantaj este reducerea costurilor in mod considerabil.       

Social Media

Contacteaza-ne

In Regim Exclusiv

Transportul in regim exclusiv ofera control total, siguranta, rapiditate, flexibilitate si confidentialitate pentru expedierea de la un singur client, punandu-se la dispozitie un vehicul dedicat.                                                     

Social Media

Contacteaza-ne

Cu Temperatura Controlata

Transportul cu temperatura controlata ofera avantaje semnificative in pastrarea calitatii marfurilor sensibile la temperatura, respectarea reglementarilor si reducerea riscului de deteriorare.  

Social Media

Contacteaza-ne